Domácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Eduard Němec, Eduard Němec ; [il. Alena Máchová ; odp. red. Jitka Beránková ; předml. Stanislav Hejda ; fot. Tomáš Dvořák, Eva Dvořáková]
Material type: TextPublication details: Praha : Avicenum, 1980 Edition: 1. vydDescription: 273 s., [16] s. fot. : il., tb., schSubject(s): kuchařky recepty zavařování konzervování ovoce zelenina houby složení technologické postupy radyItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Sklad | naučná pro dospělé | SK 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Staženo | 421350067223 | |
Knihy | Sklad | naučná pro dospělé | SK 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Staženo | 421350067207 |
Browsing Sklad shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
SK 641.5 Ovoce a zelenina ve skle : | SK 641.5 Pečeme pro dny všední i sváteční / | SK 641.5 Domácí zabijačka / | SK 641.5 Domácí konzervování ovoce a zeleniny / | SK 641.5 Domácí zavařování : | SK 641.5 Nová kuchařka, aneb, 365 chutných, zdravých a levných jídel / | SK 641.5 Zavařování ovoce, kandování, nakládání : |
There are no comments on this title.